software pentru
institutii bugetare

 

Login

Mail

Forum

Wiki

Bugz

 
 
 

Activitate

Suntem concentrati spre a veni in ajutorul clientilor
cu solutii la toate problemele semnalate.

 
 

Dezvoltarea produselor existente

Pentru satisfacerea nevoilor clientilor, ramanem cu resurse umane importante in dezvoltarea ulterioara a aplicatiilor existente.
In acest sens, suntem deschisi reclamatiilor clientilor nostri in legatura cu problemele aparute la aplicatiile dezvoltate de compania noastra, cat si sugestiilor cu privire la dezvoltarea aplicatiilor in asafel incat sa multumeasca si cei mai exigenti clienti ai nostri.

In situatia in care departamentul juridic propriu nu reactioneaza suficient de rapid la schimbarile legislative, sesizarile clientilor nostri sunt binevenite.

Integrarea sistemelor

Viziunea noastra ne arata faptul ca toate sistemele informatice ar trebui sa interactioneze intre ele pentru schimb echitabil de informatii.

In acest sens, toate aplicatiile pe care le dezvolta compania noastra vor face parte dintr-un sistem informatic integrat, unde toate informatiile circula restrictionat, dar complet in directiile necesare, in asafel incat interactionea opreatorului sa devina din ce in ce mai putin necesara.
Ideea generala este ca, in final, singurele operatiuni efectuate in aplicatii sa fie cele de colectare date, formatul primar de cererea de situatii statistice finale.


Departamentul relatii cu clientii

Pentru eficientizarea colaborarii cu clientii nostri, primul contact pe care acestia il au cu compania noastra, de obiei, este departamentul de relatii cu clientii.
In acest sens, am pregatit un departament bine instruit atat in directia comunicarii, cat si in cunostinte legate de aplicatiile dezvoltate de noi, cat si in rezolvarea cat mai rapida a tuturor problemelor sesizate de catre client.

 
 

Locatie

Contact

Colaboratori

Your consulting
 
 

0742-20.23.83

0770-33.61.83

0369-43.96.01

razvan.teslarasu@softbugetar.ro

office@softbugetar.ro

  ceva