software pentru
institutii bugetare

 

Login

Mail

Forum

Wiki

Bugz

 
 
 

Cariera

Vrei sa iei parte la dezvoltarea unui proiect cu un viitor stralucit?
Te asteptam sa devi reprezentantul nostru zonal.

 
 
 

Suntem o firma in expansiune si te asteptam sa faci parte din echipa noastra.


Dorim sa extindem zona de activitate si sa preluam clienti noi din toate zonele tarii. Din acet motiv, cautam colaboratori zonali la nivel de judete sau regiuni.

Afacerea consta in preluarea de noi clienti (primarii si orice alte institutii bugetare). Punem la dispozitia clientilor o gama de aplicatii concepute special pentru acest tip de clienti.

Colaborarea va consta in preluarea de clienti din partea colaboratorilor nostri si mentinerea colaborarii cu acestia, iar SC ADVANCED SOFTWARE TEHNOLOGIES, pune la dispozitia colaboratorilor solutii la toate cerintele acestora.

Colaborarea se face pe baza de contract de colaborare, deci asteptam reprezentati ai companiilor de orice nivel, conditiile initiale impuse de sunt rudimentare. Asteptam sa aveti personal calificat in zona tehnica, personal care sa poata mentine in stare de functionare sisteme de operare Windows, in zona de retelistica, iar personal calificat in directia SQL sau chiar programare web sunt un avantaj major.

Modalitati de colaborare
Pachet FULL TIME Pachet OCAZIONAL

Pachetul este cel preferat de noi, pentru ca presupune colaborarea continua intre producator si prestator. In acest tip de colaborare, prestatorul se ocupa de:

 • cresterea continua a portofoliului de clienti
 • de mentinerea acestora
 • de vizitarea lor periodica
 • de functionalitatea echipamentelor (calculatoare si retele de calculatoare)
 • are rol de liant intre clientul final si producator in vederea dezvoltarii aplicatiilor din punct de vedere legislativ si pentru a prelua doleantele, obiectiile sau ideile de dezvoltare ale clientilor si pentru a le pune in aplicare de catre producator.
 • Producatorul se ocupa de:

 • Pune la dispozitia prestatorului aplicatii conforme cu legislatia in vigoare
 • Preia si solutioneaza toate problemele, erorile, obiectiile sau ideile sesizate de catre clientul final prin intermediul prestatorului
 • Gaseste constant solutii si optimizari pentru dezovltarea programelor
 • Raspunde la nevoile clientului final pentru reactivarile periodice ale clientilor prin departamentul de secretariat.
 • Pune la dispozitia colaboratorului informatii financiar - contabilie periodice si la cerere, conform contractului de colaborare intre parti.
 • Raspunde la obiectiile directe ale colaboratorilor in vederea dezvoltarii programelor.
 • Prin pachetul de colaborare OCAZIONAL, acceptam posibili colaboratori sa ni se alature pentru a inlesni o colaborare directa intre noi si clientul final.

  In acest fel, colaboratorul nu va avea obligatii ulterioare catre clientul final si nu va avea posibilitatea de a incasa de la producator decat sumele aferente facturilor de achizitie emise catre clientii finali, fara a mai continua colaborarea ulterioara.


  Daca esti interesat, te asteptam cu initierea contactului la adresa de mail: razvan.teslarasu@softbugetar.ro

   
   

  Locatie

  Contact

  Colaboratori

  Your consulting
   
   

  0742-20.23.83

  0770-33.61.83

  0369-43.96.01

  razvan.teslarasu@softbugetar.ro

  office@softbugetar.ro

    ceva