PLANURI DE DEZVOLTARE

Planuri de dezvoltare

Dezvoltare multilaterală


Dezvoltarea este cheia succesului pentru orice companie aflată în extindere

Chiar dacă începuturile companiei noastre datează încă din anul 2012, ne considerăm a fi o afacere în plină expansiune.

În domeniul nostru de activitate, dezvoltarea de produse software, atât cerințele pieței cât și obiectele pe care le avem la dispoziție pentru dezvoltarea proiectelor noastre sunt într-o continuă evoluție, ceea ce ne obligă să fim tot timpul atenți la necesități, cerințe și evoluția tehologică.

Dezvoltarea produselor exitente au la bază dorința noastră de a oferi clienținlor expreiența utilizării produselor noastre în pas cu tendințele tehnologice care apar în piață cu o frecvență amețitoare.

În paralel cu dezvoltarea impusă de evoluția tehnologică, ne dezvoltăm și în sensul de a crește portofoliul produselor noastre și încercăm să aducem utilizatorilor experiența utilizării unui ansamblu complet de produse software pentru toate departamentele din cadrul instituțiilor publice, în așafel încât să putem oferi o integrare completă a aplicațiilor noastre.

Detalierea planului de dezvoltare

Pe arii de interese


Dezvoltare produse existente

Datorită avântului dezvoltării tehnologice, unde tehnicile de programare dau trendul, încerăm să rămânem la curent cu evoluția pentru a oferi utilizatorilor trendul de utilizare al momentului.

Dezvoltare produse noi

Scopul declarat al companiei noastre este acela de a pune la dispoziția clienților o gamă completă de aplicații, pentru satisfacerea nevoilor tuturor funcționarilor dintr-o instituție publică.

Tendințe

În domeniul dezvoltării tehnologice, latura software a luat cel mai mare avânt din industrie. Aproape zilnic apare câte o inovație în domeniu, iar noi urmărim trendul și încercăm sa filtrăm noile...

Scroll to Top