DEZVOLTAREA PRODUSELOR EXISTENTE

Dezvoltarea produselor existente

Datorită avântului dezvoltării tehnologice, unde tehnicile de programare dau trendul, încerăm să rămânem la curent cu evoluția pentru a oferi utilizatorilor trendul de utilizare al momentului.

În acest sens, pentru toate aplicațiile noastre:

  • eSoc - Asistență socială - program destinat exclusiv departamentelor de asistență socială din cadrul primăriilor de orice rang;
  • aRes - Resurse umane - program destinat departamentului de resurse umane din cadrul instituțiilor publice de orice fel, care gestionează dosarul profesional al functionarului public, calculatorul de dobânzi și rectificative;
  • Site-uri web - cu respectarea prevederilor Legii 544 / 2001 privind transparența decizională

remodelăm constant partea software în așafel încât să oferim clienților atât trendul experienței vizuale, cât și noile tehnici de programare care se transpun într-o creștere a vitezei de procesare și implicit a creșterii vitezei de lucru a programelor.

Site-urile clientților noștri necesită atenție constantă pentru menținerea acestora în primele poziții ale principalelor motoare de căutare.

Siguranța datelor capătă o nouă semnificație în ultima perioadă, iar în acest sens apar constant tehnici noi, inovative de protecție a datelor sensibile și pentru noi, acest aspect a devenit o prioritate maximă.

Scroll to Top