INTEGRAREA SISTEMELOR

Programele informatice create și comercializate de noi sunt integrate, comunicând între ele și oferind informații celorlalte aplicatii.

Tehnologia se dezvoltă în permanență, apărând soluții noi în fiecare zi, iar noutățile vin cu costuri pe masură. Logistica în acest domeniu înseamnă evaluarea nevoilor clientului, analiza acestora și găsirea de soluții cât mai accesibile, oferind în final, cel mai bun raport calitate - preț și care să ofere clientului soluții reale la toate necesitățile acestuia.

În acest sens oferim logistică de specialitate pentru creearea, modernizarea, actualizarea, dezvoltarea echipamentelor de calcul din sediul clientului, în așafel încât acesta să rămană permanent în parametrii actuali ai tehnologiei.

Logistica înseamnă oferirea de soluții viabile și nu exagerate, soluții care să satisfacă nevoile clientului, dar în același timp să nu producă costuri exagerate.

Putem oferi soluții cu tehnică de calcul, calculatoare complete, componente, periferice și accesorii în conformitate cu cerințele aplicațiilor care rulează pe fiecare calculator în parte.

Oferim soluții de creare, extindere sau modernizare a rețelelor de calculatoare din sediul clientului, cu soluții de securitate, accese restricționate și informații protejate de parole de acces.

Oferim soluții de printing prin imprimante profesionale sau semiprofesionale în funcție de necesitățile constatate, soluții de printare accesibile în rețea sau la nivel local (individual per calculator).

Alte soluții necesare clientului: servicii de scanare documente, management de documente (software), fax, etc.

Oferim soluții pentru integrarea sistemelor mobile (telefoane inteligente, tablete, etc) în rețelele locale pentru acces rapid la informațiile de interes local (statistici, date, informații diverse) sau acces rapid al acestora la internet.

Scroll to Top