software pentru
institutii bugetare

 

Login

Mail

Forum

Wiki

Bugz

 
 
 

Logistica hardware

Oferim solutii profesionale de dezvoltare creare, extindere, modernizare a echipamentelor.
Integrarea device-urilor mobile, solutii de printing, etc

 
 

Logistica hardware

Tehnologia se dezvolta in permanenta, aparand solutii noi in fiecare zi, iar noutatile vin cu costuri pe masura. Logistica in acest domeniu inseamna evaluarea nevoilor clientului, analiza acestora si gasirea de solutii cat mai accesibile, oferind in final, cel mai bun raport calitate - pret si care sa ofere clientului solutii la toate necesitatile acestuia.

In acest sens oferim logistica de specialitate pentru creearea, modernizarea, actualizarea, dezvoltarea echipamentelor de calcul din sediul clientului, in asafel incat acesta sa ramana permanent in parametrii actuali ai tehnologiei.

Logistica inseamna oferirea de solutii viabile si nu exagerate, solutii care sa satisfaca nevoile clientului, dar in acelasi timp sa nu produca costuri exagerate.

Putem oferi solutii cu tehnica de calcul, calculatoare complete, componente, periferice si accesorii in conformitate cu cerintele aplicatiilor care ruleaza pe fiecare calculator in parte.

Oferim solutii de creare, extindere sau modernizare a retelelor de calculatoare din sediul clientului, cu solutii de securitate, accese restrictionate si informatii protejate de parole de acces.

Oferim solutii de printing prin imprimante profesionale sau semiprofesionale in functie de necesitatile constatate, solutii de printare accesibile in retea sau la nivel local (individual per calculator).

Alte solutii necesare clientului: servicii de scanare documente, management de documente (software), fax, etc.

Oferim solutii pentru integrarea sistemelor mobile (telefoane inteligente, tablete, etc) in retelele locale pentru accesi rapid la informatiile de interes local (statistici, date, inforamtii diverse) sau acces rapid al acestora la internet.

 
 

Locatie

Contact

Colaboratori

Your consulting
 
 

0742-20.23.83

0770-33.61.83

0369-43.96.01

razvan.teslarasu@softbugetar.ro

office@softbugetar.ro

  ceva