software pentru
institutii bugetare

 

Login

Mail

Forum

Wiki

Bugz

 
 
 

Mentenanta software

Oferim mentenanta software pentru aplicatiile
produse si comercializate de compania noastra.

 
 

Reguli de baza

Mentemanta pentru aplicatii

Asiguram mentenanta exclusiv pentru aplicatiile comercializate de compania noastra, adica doar aplicatiile produse de noi sau de partenerii nostri.
Nu oferim mentenanta pentru software produs de alte companii, nici macar pentru aplicatii de larg consum, aplicatii de tip mail, player-e muzicale sau video, antivirusi necomercializati de compania noastra, sau orice alte aplicatii care nu au marca ADVANCED SOFTWARE TEHNOLOGIES sau a partenerilor nostri.

 

Mentenanta pentru sisteme de operare

Pentru buna functionare a aplicatiilor produse comercializate de catre compania noastra, oferim mentenanta software pentru sistemele de operare pe care ruleaza acestea.
Oferim sisteme de mentinere in parametri optimi de functionare a tuturor tipurilor de sisteme de operare pentru care compania noastra ofera optimizari, pentru sistemele antivirus la nivelul la care acestia interfereaza cu programele noastre, toate acestea fiind prevazute in contractele de colaborare semnate impreuna cu clientii nostri.

 

Mentenanta pentru integritatea sistemelor

Pentru integritatea datelor dumneavoastra, in afara contractelor de colaborare, oferim servicii de mentinere a sistemelor in perfecta stare de functionare: devirusari, servicii de recuperare date, reinstalari sisteme de operare si alte servicii care nu contravin termenilor si conditiilor de utilizare a diverselor aplicatii instalate pe calculatoarele clientilor.

 

Cadru legislativ

Prin contractul de colaborare semnat cu clientii nostri, ne obligam sa actualizam aplicatiile produse si comercializate, la modificarile legislative si sa punem la dispozitia clientilor nostri programe actualizate conform normelor legale in vigoare. Actualizarile legislative se vor produce conform normelor prevazute in contractul de colaborare.

 
 

Locatie

Contact

Colaboratori

Your consulting
 
 

0742-20.23.83

0770-33.61.83

0369-43.96.01

razvan.teslarasu@softbugetar.ro

office@softbugetar.ro

  ceva