MENTENANȚĂ SOFTWARE

Mentenanță software

Oferim mentenanta software pentru aplicatiile produse si comercializate de compania noastra.


Mentenanță pentru aplicații

Asigurăm mentenanță exclusiv pentru aplicațiile comercializate de compania noastră și de colaboratorii noștri, adică doar aplicațiile produse de noi sau de partenerii nostri.

Nu oferim mentenanță pentru aplicațăă software produse de alte companii, nici măcar pentru aplicații de larg consum, cum ar fi aplicații de tip mail, player-e muzicale sau video, antiviruși necomercializați de compania noastră, sau orice alte aplicații care nu au marca ADVANCED SOFTWARE TEHNOLOGIES sau a partenerilor noștri.

Mentenanță pentru sisteme de operare

Pentru buna funcționare a aplicațiilor produse și comercializate de către compania noastră, oferim mentenanță software pentru sistemele de operare pe care rulează acestea.

Oferim sisteme de menținere în parametri optimi de funcționare a tuturor tipurilor de sisteme de operare pentru care compania noastră oferă optimizări, pentru sistemele antivirus la nivelul la care aceștia interferează cu programele noastre, toate acestea fiind prevăzute și în contractele comerciale semnate împreună cu clienții noștri.

Mentenanță pentru integritatea sistemelor

Pentru integritatea datelor dumneavoastră, în afara contractelor de colaborare, oferim servicii de menținere a sistemelor în perfectă stare de funcționare: devirusări, servicii de recuperare date, reinstalări sisteme de operare și alte servicii care nu contravin termenilor și condițiilor de utilizare a diverselor aplicații instalate pe calculatoarele clienților.

Cadru legislativ

Prin contractul comercial de colaborare semnat cu clienții noștri, ne obligăm să actualizăm aplicațiile produse și comercializate, la modificările legislative ăi să punem la dispoziția clienților noștri programe actualizate conform normelor legale în vigoare. Actualizările legislative se vor produce conform normelor prevăzute în contractul de colaborare.

Scroll to Top