BACK-UP PROFESIONAL DE DATE

Siguranța datelor dumneavoastră

Pentru toți operatorii de date în format electronic, soluțiile de back-up trebuie să devină primordiale.

Securitatea și siguranța tuturor informațiilor stocate în format electronic pot suferi din diverse motive dependente sau independente de operatorii acestor informații. În oricare din aceste situații, salvarea tuturor informațiilor pe un suport extern și complet independent de aparatura clientului oferă soluția ideală de recuperare a acestor informații, în cazul pierderii, deteriorării sau denaturării acestora.

De asemenea, securitatea informațiilor devine și ea o problemă esențială în funcționalitatea unui sistem de back-up extern.

În acest sens, venim în întampinarea clienților noștri cu soluții profesionale, bazate pe aparatură dedicată server de ultimă generație, suport de stocare cu siguranță a datelor de 100%, soluții software bazate pe sisteme de comprimate a informațiilor ăi sisteme de criptare de ultimă generație.

Soluțiile de stocare sunt în sistem stratificat, ceea ce presupune o stocare extrem de eficientă a datelor, atât din punct de vedere al spațiilor de stocare necesare, cât și din punct de vedere al recuperării informațiilor.

În caz de nevoie, orice document electronic poate fi recuperat exact în formatul existent la data calendaristică dorită de client. Având în vedere faptul că serverele noastre sunt de ultimă generație ăi conexiunile la internet de mare viteză, atât stocarea noilor informații, cât și recuperarea datelor devine limitată ca și viteză doar de conexiunea la internet clientului.

De asemenea, pentru o usoară gestionare a acestui sistem, venim în ajutorul clienților noștri cu o aplicație inteligentă, ușor configurabilă și complet independentă de modalitățile de operare în cadrul rețelei clientului.

Siguranța și securitatea datelor.

Include modul de criptare cu cheie publică și cheie privată Serverele de stocare date sunt securizate împotriva scurgerilor de informații Sistemele de păstrare a datelor folosesc echipamente de ultimă generație, permițând garantarea datelor în procent de 100%

Sunteți la curent oriunde și oricând.

Sistemul permite actualizarea automată a ultimelor modificări între calculatoare. Sistemul permite configurări identice pe mai multe calculatoare, migrând datele dumneavoastră dintr-un calculator în celălalt în mod automat, permițându-vă astfel să fiți la zi cu modificările, pe toate echipamentele de calcul pe care le folosiți.

Portabilitate.

Compabitil Windows (orice versiune de la windows XP până în prezent) Compatibil Linux (orice versiune) Compatibil Android Compatibil IOS
Scroll to Top