SOLUȚII WEB

Totul devine on-line

Tehnologia avansează într-un ritm alert, iar noi încercăm să ținem pasul cu acest trend, în așafel încât să oferim clienților noștri opțiunile cele mai bune.

Tendința viitorului pare să aparțină integrării și „on-line-ului”.

În acest sens, tendința noastră de dezvoltare a început să migreze în această direcție și încercăm să integrăm toate aplicațiile noastre, în așafel încât să comunice între ele, oferind astfel operatorilor ergonomie cât mai mare.

De asemenea, latura web și comuncarea între instituții și clienți sau alte instituții devine una din ce în ce mai importantă.

Toate aplicațiile produse și comercializate de compania noastră au capacitatea de a comunica cu o platforma web, pentru a publica în mod automat documente.

Realizăm site-uri web de prezentare pentru instituțiile publice, proiectate în conformitate cu normele legislative prevăzute de Legea 544 / 2001, actualizată în 2016, cu privire la liberul acces la informațiile de interes public. De asemenea, publicarea on-line de documente se face cu respectarea directivei UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulațiea acestor date.

Dezvoltarea site-urilor la nivel de platformă web integrată cu aplicațiile produse și comercializate de compania noastră și colaboratorii agreati. Aplicațiile amintite publică în mod automat documentația necesară pe platformele web, aducând astfel în piață un nou concept de integrare și automatizare a platformelor web destintate instituțiilor publice, în sensul că acestea sunt sincronizate în timp real cu toate informațiile de interes public produse de instituție.

De asemenea, anunțurile de interes public care nu sunt gestionate de aplicațiile produse de compania noastră, se actualizează în aceeași zi în care apare necesitaea publicării acestora in mediul online, printr-un simplu telefon de informare sau e-mail trimis către departamentul de dezvoltare web al companiei noastre.

Pentru platforme web asigurăm gama completă de servicii

Recrutare domeniu Servicii de găzduire Servicii complete de implementare a proiectului Dezvoltarea proiectului Actualizarea permanentă cu normele legislative back-up de date sătămânal Publicarea diverselor informații suplimentare cerute de client

Integrarea cu platforma web

Publicarea de documente din aplicațiile locale se face în mod automat, conform configurărilor implementate local Documentele publicate în mod automat, se fac cu respectarea normelor GDPR (UE 2016/679) Documentele apar publicate on-line exact în momentul generării acestora.

Aplicații integrate până în acest moment:

eSoc - Asistență socială aRes - Resurse umane

Modele de site-uri web dezvoltate deja de compania noastră:

Model 1 Model 2 Model 3 Model 4 Model 5 Model 6 Model 7
Scroll to Top