CURSURI

Cursuri instruire


Oferim cursuri de instruire în grupuri largi sau restrânse, pe diferite teme de interes, bazate pe aplicațiile dezvoltate de compania noastră.

Networking


Programăm frecvent sesiuni de networking pe teme oferite de aplicațiile pe care le dezvoltăm, pentru deprinderea diverselor aptitudini.

Team building


Întâlnirile pe care le inițiem sunt orientate inclusiv pe creearea unei echipe unite, per departamente.

Cursuri de instruire

Organizămregulat cursuri de instruire a personalului care operează programele produse și livrate de compania noastră și de colaboratorii noștri.

Instruirile se desfășoară, de obicei, pe durata a 3, sau 4 zile și cuprinde și un weekend. Locația este întotdeauna una pitorească și este stabilită în funcție de zona din care provin clienții, încercând să oferim altă zonă de relief decât cea predominantă în județul din care vin clienții.

La fiecare curs tematic încercăm să angrenăm persoane cu putere de decizie de la consiliile jutețene, ASEPIS, etc pentru a prezenta detalii detalii alte colaborării corecte între instituții.

De asemenea, la aceste cursuri vor fi prezenți managerii de proiect și șefii departamentelor de programare ai companiei noastre, pentru fiecare departament în parte. În acest sens, atât clientul final, cât și reprezentanții administrației publice județene pot intra în legătură directă cu aceștia și pot stabili, de comun acord, anumite sugestii care se vor implementa în programele noastre.

Fiecare curs va avea parte de diverse momente de destindere, de la momente artistice la sporturi extreme, de la accesul la zone de spa, până la practici curatorii.

Cursurile se organizează, de regulă, pentru fiecare județ în parte, tematic în funcție de aplicațiile oferite de compania noastră și respectă regula prin care, anual, se organizează câte un curs pentru fiecare departament în parte, în fiecare judet.

La fiecare curs încercăm să atragem influenceri, speakeri recunoscuți la nivel național și nu numai.

Networking

Noțiunea de netowrking este un termen relativ recent aparut în România și se referă la întâșnirea mai multor persoane cu interese comune, pentru a discuta pe teme legate de interesele acestora, în vederea deprinderii diverselor aptitudini, sau de a expune, recepționa idei nou apărute în domeniu.

Sesiuni de networking sunt integrate în toate cursurile de instruire pe care le oferim clienților.

În acest sens oferim sesiuni de networking inclusiv la cursurile de instruire, unde încercăm, în primul rând să apropiem clientul, utilizatorul final al programelor noastre cu angajații companiei noastre, de la departamentul de relații cu clienții, până la departamentul de programare.

Avem constant în atenție întărirea legăturilor dintre clienți și reprezentanții departamentelor centralizate de la nivel județean și în acest sens, în afara cursurilor de instruire, organizăm sesiune specială de netowrking șa care participă reprezentanții primăriilor și reprezentanții instutuțiilor județene. Aceste sesiuni de networking au ca țintă finală apropierea dintre cele două tipuri de instituții și creșterea nivelului de colaborare dintre acestea.

Team building

Întotdeauna ne bazăm pe ideea ca munca merge mai bine între prieteni și în acest sens, încercăm constant să creem o echipă cât mai mare care lucrează împreună. În acest sens, ne dorim ca programatorii noștri să colaboreze bine cu clienții, departamentul nostru de relații cu clienții sa colaboreze bine cu clientul final.

Preferăm un client mulțumit care să apeleze cu drag la noi, pentru orice fel de problemă.

Scroll to Top